3. touko, 2020

Joku totesi, että onneksi eletään kevättä, eikä pimenevää syksyä pandemian riehuessa. Olen samaa mieltä.

Mietin mitä muutoksia kissaharrastukseen on tulossa, kunhan pahin on ohitettu. Virtuaalinen kissanäyttely oli jo, tosin kai leikkimielinen. Drive-in tyylisiä näyttelyitä on ehditty kokeilla hyvällä menestyksellä ja se taitaa olla paras tyyli jatkossakin. 

Brittikissojen oma nettiryhmä juhlii 1000 jäsenen rajan ylitystä parhaillaan. Sosiaalista tilausta löytyy.

Kaksi kuukautta poikkeusoloja ja nyt jo tuntuu melkein normaalilta.

Eläinlääkärissä on pitänyt käydä rokotuksilla ja sekin on sujunut ihan hyvin. Seuraavan pentueen alkuun saattaminen onnistuu kyllä, jos kissat ovat samaa mieltä. Tähtäimessä on kesä/syksy 2020.

Sain terveisiä Aslanilta (Safra's Mr Tod), kuvassa. 

27. syys, 2019

Artturi saa alkaa nauttia vapaammasta elämästä tänä syksynä. Kastraatiosta on jo viikkoja ja merkkailu on saatu loppumaan. 18 pennun jälkeen voi olla tyytyväinen ja kiitollinen siitä, että osa pennuista jatkaa kasvatuksessa. Suurin kiitos kuuluu Aurantia's kissalaan Oulun seudulle, jossa pennuista kolme on tehnyt Artturista jo isoisän. Täällä kotona olevista vain Sahra on saanut yhden jälkeläisen. 

20. elo, 2019

Kotona on nyt kolme täplikästä pikkupentua ja yksi isompi suklaatäplikäs poika. Täplikkäät kissat ovat hiukan villin näköisiä ja niillä on ihailijansa. Ajatellaan vaikka Ocicateja ja Bengaleita, joilla on huippuhienot täplät ja "ruusukkeet". Myös täplikäs brittiläinen on kaunis katsella, vaikka sen kuviot voivat olla vähän häilyväisempiä, kuin edellä mainituilla roduilla. Omat täplätytöt ovat melkein kuin identtiset kolmoset. Huomenna pennut saavat mikrosirut ja ensimmäiset rokotukset. Sirunumero, rekisterikirja ja pentu kuuluvat senjälkeen lopullisesti yhteen.

26. heinä, 2019

Kyllä me pennut taidetaan vähän kärsiä helteistä. Yöllä nukutaan parvekkeella, mutta päivällä siellä on kuumempi kuin sisällä. Tänään meidät kasteltiin hanan alla ja sitten taas riehuttiin turkit märkinä. Äidillä on kova homma vilvoitella meitä (ja itseään).

20. heinä, 2019

Boin, Joelin ja Marionin kanssa näyttelyssä. Tuloksena ensimmäinen serti Boille 10 kk iässä avoimessa luokassa.